+32472324029

©2019 by SR-SportsCare. Proudly created with Wix.com

Welkom bij SR-SportsCare

Genees je lichaam op natuurlijke wijze. Ik ben sportverzorger en een sterk voorstander van een holistische benadering van genezing. Elk mens bestaat uit lichaam, ziel en geest. Alle drie moeten in goede staat verkeren, zodat een vrije stroom van energie wordt bereikt. In mijn praktijk doe ik er alles aan om deze energie vrij te maken en het welzijn te bevorderen.

 

Mijn diensten

Massage, Taping, Verzorging en Begeleiding

Sportmassage

Een sportmassage verbetert de doorbloeding en zorgt voor afname in de spierspanning. Tijdens een sportmassage ontspannen spieren die verkrampt zijn. Er is toename van de doorbloeding en omdat de spieren beter doorbloed worden, zullen gevormde afvalstoffen (o.a. vocht en melkzuur) beter worden afgevoerd. Hierdoor daalt de spierspanning en wordt spierstijfheid voorkomen.

Medical taping

Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om jouw spieren in hun functie te ondersteunen. Het ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. Medical taping wordt gebruikt bij nabehandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en behandeling van klachten door overbelasting (zoals KANS, tennis- of golfelleboog). Ook neuro-reflectoire beïnvloeding (het verminderen van uitstralende pijn), bijvoorbeeld bij hoofdpijn, behoort tot de mogelijkheden. Medical taping is daarmee een revolutionaire behandelmethode die aanvullend is op de bestaande behandelmethodieken.

 

"Reject your sense of injury, and the injury itself disappears"

Marcus Aurelius

 

Contact

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now